Hakim van Sesamstraat reageert na dodelijk ongeluk Meneer Aart “Hij gaf me de kans!”

Hakim van Sesamstraat kapot na dodelijk ongeluk Meneer Aart “Hij gaf me de kans!”

Hakim Traïdia heeft intens verdrietig gereageerd na het overlijden van Sesamstraat-collega en vriend Aart Staartjes vandaag na een auto-ongeluk. Hij had een bijzondere band met Meneer Aart. “Hij heeft me naar Sesamstraat gebracht”

Willibrord Frequin tipte Hakim aan Aart, hij zag hem op straat optreden. “Toen belde Aart mij op en ben ik met hem gaan werken bij Sesamstraat.”

Vanaf de jaren 80 tot 2018 waren ze samen in Sesamstraat. “Van sommige mensen heb je het idee dat ze er altijd zullen zijn. Ik ben heel erg verdrietig en ik vind het ook jammer dat ik hem de laatste tijd niet zoveel heb gezien.”

“Hij heeft zoveel betekend voor de jeugd. Hij was echt een begrip voor alle kinderen. Ik denk dat zelfs Sinterklaas huilt dat hij er niet meer is.”

“Mijn mooiste herinnering? Natuurlijk dat hij me belde om me te vragen voor Sesamstraat, maar ook dat hij een keer samen met Brigitte Kaandorp kwam kijken bij mij in het theater. Of dat ik bij hem thuis ging eten. De eerste magnetron die ik ooit zag, was bij Aart thuis. Daar had hij aardappels in gekookt.”

Aart Staartjes werd 81 jaar. Hieronder alle info tot nu toe:

Hakim bij Sesamstraat: