Hakim Ziyech in tranen na zien beelden Ajax afscheid! (Video)

Ziyech in tranen

Hakim Ziyech is bekend als een speler die niet zo snel zijn emoties laat zien. Maar dat veranderde snel toen hij beelden zag bij zijn afscheid. Zo barstte Ziyech in tranen uit.

Ajax afscheid

De Eredivisie en Ajax fans hebben in 2020 nog weinig kunnen zien van superster Hakim Ziyech, door de corona crisis. Helaas zal dat zo blijven. Ziyech vertrekt in juni bij Ajax en de competitie start pas in september weer.

Ziyech kreeg in een leeg Pathé Tuschinski beelden voorgeschoteld van zijn jaren in Amsterdam. Hij blikt daar terug op memorabele gebeurtenissen en is openhartig.

Ziyech in tranen

Er komen natuurlijk beelden voorbij van alle successen en goals van Ziyech. Maar het wordt emotioneel. We zien op een gegeven moment Ziyech in tranen waarbij hij hoogstwaarschijnlijk beelden van Nouri te zien krijgt.

Bekijk de emotionele beelden hieronder:

Bron: Voetbalzone, Twitter

De volledige video zal donderdag te zien zijn bij Ziggo Sport.

Ziyech speelde sinds 2016 bij Ajax. Daarvoor kwam hij uit voor SC Heerenveen. Ziyech debuteerde in 2015 in het Marokkaans voetbalelftal. Op 13 februari 2020 werd bekend dat Chelsea FC de middenvelder per 1 juli 2020 zal overnemen voor een bedrag van 40 miljoen euro, dat met bonussen kan oplopen tot 44 miljoen euro.[6]