Skip to main content

UPDATE: De knappe handhaver heeft inmiddels gereageerd en meent dat dit verhaal van Harrie niet klopt. “Gelukkig is dit een en al bullshit en heb ik de screenshots. Harrie nodigde mij uit, belde mij de volgende dag via Insta dm. En ik nam niet op. Maar goed, alles om z’n ego hoog te houden. Ga zo door praatjesmaker”

Hieronder het oorspronkelijke bericht en Harrie’s versie:

In de serie Harrie: van het Kamp naar de Ring gebeurde in de laatste aflevering iets opvallends. Vlak voordat Harrie een trio had met Jamy en Jamecia kwam hij in contact met een knappe ‘handhaver’. De afloop was niét te zien in de serie maar nu heeft Harrie onthult tegenover Shownieuws hoe het allemaal afliep.

“Die politieauto kwam ineens voor rijden, omdat je daar hard aan komt scheuren. Ik dacht: er komt weer een boete of gezeik. Komen er ineens twee mokkels uit die auto!”…

…“Ik heb inmiddels geen contact meer met de handhaver. Ik heb haar meteen eraf gegooid van Instagram, het was leuk voor toen effetjes.”

”Ze had foto’s gestuurd en zei dat ze tot laat aan het werk was en daarna kon komen, maar toen had ik het al druk met die andere twee (Jamy en Jamecia, red.). Ik ben vrijgezel, dus moet nou genieten toch. Lekker genieten en je ding doen.”

Hieronder beelden van Harrie in de serie en de hele aflevering:

https://youtu.be/9TfEMzACnLA
https://youtu.be/1Ud8059FISo

Bekijk HIER de hele aflevering!

Leave a Reply