Skip to main content

Fans van reality-tv kunnen op het moment genieten van het gloednieuwe programma “Good Luck Guys”, dat van start is gegaan op Amazon Prime Video. Wat gebeurt er wanneer twaalf bekende influencers zich op een verlaten strand bevinden? Harrie ‘de dekhengst’ Snijders haalt keihard uit naar TikTok bekendheid Morena.

Heftige ruzie Harrie ‘de dekhengst’ Snijders en Famous Morena

De heftige ruzie ontstaat nadat Morena aan Harrie vertelt waarom ze op hem heeft gestemd om vervolgens het programma eventueel te moeten verlaten. Ze legt uit: “Ik ging dus met Harrie praten om te vertellen dat ik op hem had gestemd.” Harrie is benieuwd en loopt naar Morena toe om te vragen waarover ze wil praten.

Volgens Morena heeft Harrie bepaalde opmerkingen naar haar gemaakt: “Toen je in de douche stond zei je. Ik zou met jou wel wel willen douchen. Terwijl de camera erbij stond en ik heb een relatie met een jaloerse man.” Harrie legt haar heel duidelijk uit dat hij niet met haar wilde douchen en haalt keihard uit naar Morena: “Volgens mij moet je naar de dokter. Je bent een pathologische leugenaar”. De ruzie wordt alsmaar erger: “Jij bent het monster van Loch Ness. Je moet je na laten kijken”. Morena vind het niet oké en vindt dat hij respect moet hebben voor vrouwen, maar volgens Harrie is Morena geen vrouw: “Ik heb respect voor vrouwen, zeker. Maar ik vind jou geen vrouw”.

Aan de andere kant van de wereld

In het programma vertrekken twaalf influencers naar Thailand om daar de ultieme uitdaging aan te gaan: overleven op een afgelegen strand aan de andere kant van de wereld. In duo’s gaan ze de strijd met elkaar aan, volledig buiten hun gebruikelijke comfortzone. Ze verleggen hun grenzen met als enige doel voor ogen: de overwinning en een geldprijs.

Wie doen er mee aan het programma?

In het programma zien we oder andere Sharon en Esmée Ipema, beter bekend als de ’terror twins’, en Harrie ‘de dekhengst’ Snijders nemen deel. Ook Love Island-deelnemer Jotti Verbruggen, TikTok-ster Timon Verbeeck, TikTok-ster Quinn Bezemer, influencer Monse Husain, Quentin Steenwinkel van Ex on the Beach en Temptation, rapper en vlogger King Faisel, zanger en influencer Ziggy Krassenberg, TikTok-ster Ricongelooflijk en TikTok-ster Famous Morena hebben de reis naar Thailand gemaakt.

Bekijk hier de beelden

Bron: Youtube, Grazia, Amazon Prime Video