Skip to main content

Gisteren werden bizarre beelden van Alex Soze gepubliceerd. Er zijn nieuwe beelden opgedoken waar hij een agent te lijf ging. De politie geeft reactie wat de reden van zijn aanhouding is geweest.

Arrestatie Alex Soze

Alex Soze heeft het wel vaker aan de stok gehad met de politie maar dit keer heeft het geleid tot een arrestatie. In de video is te zien dat de 42-jarige Groninger wordt vastgehouden door de agenten. Hier is nog niet duidelijk wat de aanleiding was. Vervolgens draait hij door en begint uit te halen naar de politieagent. Een eerdere poging om hem taseren mislukte, maar werd hij al snel aangehouden nadat meerdere agenten te hulp schoten.

Politie reageert

De politie heeft via Facebook gop de arrestatie. “De man sloeg op de auto van politieagenten die onderweg waren naar een hulpverleningsmelding. Daarop werd besloten de man aan te houden”, schrijft de politie. De agent is naar eerste hulp gegaan voor zijn verwondingen. Hij zal dan ook aangifte tegen Alex doen vanwege mishandeling.

“De agent zal uiteraard aangifte doen van de mishandeling. Politiemensen zijn professionals die hun werk zo goed mogelijk willen doen. Hen belemmeren en zelfs mishandelen is onacceptabel”, voegen ze eraan toe.

Bekijk de beelden hier

Bron: VKMag, Facebook

Leave a Reply