Skip to main content

Een verkeersruzie in Amsterdam woensdag is behoorlijk uit de hand gelopen. Een fietser wordt aangereden door een brommobiel en de bestuurder rijdt met open deuren vandoor. Er zijn nu nieuwe beelden opgedoken waarop precies te zien is wat er gebeurde.

Een eerdere video kreeg de bestuurder van de brommobiel de schuld, maar hij blijkt eerst door de fietser te zijn aangereden. Er was geen grote schade maar er ontstond wel een woordenwisseling tussen beide bestuurders en dat werd aanleiding tot de ruzie.

En dan dreigt het echter mis te gaan. en dat gebeurt ook. De mannen komen terecht in een handgemeen: De bestuurder van de brommobiel gooit de fietser op de grond en rijdt weg. De fietser gaat echter steeds voor de brommobiel staan en bij de tweede keer wordt hij zelfs overreden, zijn benen komen onder het voertuig terecht. Te zien is hoe vijf omstanders het autootje proberen tegen te houden maar de bestuurder rijdt met open deuren weg.

Politie heeft een 40-jarige man uit Amsterdam aangehouden voor poging tot doodslag en zware mishandeling. Beide slachtoffers hebben letsel opgelopen. De verdachte zit momenteel vast.

Bekijk hieronder de bizarre beelden