Hesdy Gerges hint met video naar nieuw gevecht met Rico Verhoeven

Hesdy Gerges en Rico Verhoeven

Hesdy Gerges enRico Verhoeven zijn niet bepaald vrienden te noemen, zeker niet nadat Hesdy eind vorig jaar een persconferentie van Rico verstoorde, na zijn gevecht tegen Badr Hari. In een video op Instagram lijkt Gerges nu aan te kondigen dat de beef binnenkort eindelijk in de ring uitgevochten gaat worden.

Tijdens de persconferentie van Rico, afgelopen december, kwam Hesdy plotseling de zaal inlopen en begon hem uit te dagen door te roepen dat Hari beter was. Rico reageerde woedend, en riep dat hij zijn ‘mond moest houden, handschoenen aantrekken, en hem de hele ring door zou slaan’.

In de video zijn fragmenten van de persconferentie te zien waarbij het mis ging tussen de kemphanen en zien we hoe Hesdy keihard aan het trainen is. Bij de viodeo schrijft hij: ‘Like and share this video if you want to see how I let the so-called “king of kickboxing” bow before I break him… In 2 weeks full video online! Osu! #FIGHTERHEART #better #stronger #wiser

Gerges en Verhoeven stonden twee keer eerder tegenover elkaar in de ring, waarbij Rico er beide keren met de overwinning vandoor ging. Krijgen we over twee weken de officiële aankondiging van een nieuwe clash tussen Hesdy Gerges en Rico Verhoeven?

Check de video waarin Hesdy Gerges hint naar een gevecht met Rico Verhoeven hier:

https://www.instagram.com/p/CBkkdYXgxkN/?utm_source=ig_web_copy_link

Kijk de ruzie tussen Gerges en Verhoeven hier terug:

Bron & beeld: Vechtsportinfo.nl, Instagram Hesdy Gerges, Youtube Telegraaf