Skip to main content

Het zou het op het moment niet goed gaan met Marco Borsato. Zijn advocaat heeft een update gegeven over zijn toestand en dat is zorgelijk. Afgelopen jaar werd bekend dat Marco wordt vervolgd op verdenking van ontucht met een minderjarige.

Niet bekend wanneer strafzaak begint

Advocaat Geert-Jan Knoops vertelt dat het naar omstandigheden niet goed gaat met Marco. ,,Vanwege juist die enorme druk van die strafzaak en het feit dat hij daardoor ook zijn werkzaamheden niet meer kan oppakken. We hebben geen indicatie wanneer die zaak gaat voorkomen. Of dat dit jaar wordt, is ook nog maar zeer de vraag.”

Het is nog niet bekend wanneer de strafzaak tegen Marco begint. Het zou zelfs kunnen zijn dat dit in 2024 niet gebeurd. ,,In 2025 pas? Dat is zeker mogelijk. Dat weten wij ook niet. Dat hangt ook af van de afronding van het vooronderzoek.”

Marco Borsato voelt immense druk

Volgens de advocaat van Marco ervaart hij immense druk vanwege de strafzaak. Hij gaat niet inhoudelijk op Marco’s gemoedtoestand maar vertelt dat hij achter zijn client staat. In het gesprek benadrukt hij dat er volgens hem genoeg argumenten zijn om Marco te verdedigen tijdens de strafzaak. Aangezien Marco al een hele lange tijd zijn werkzaamheden niet kan uitvoeren, beïnvloed het zijn leven dagelijks.

Bekijk hier de video

Bron: Instagram, Shownieuws, WNL