Openbaar Ministerie neemt mishandelingszaak Lil Kleine over

De politie heeft de mishandelingszaak waar rapper Lil Kleine mogelijk bij betrokken was overgedragen aan het Openbaar Ministerie. Dit heeft een woordvoerder van het OM Amsterdam laten weten aan het Shownieuws.

Lil Kleine en twee andere personen worden verdacht in een mishandelingszaak van een 28-jarige Amsterdammer. Het incident gebeurde vorig jaar in december 2019 in club Oliva op het Rembrandtplein. De man die aangifte deed laat weten dat hij in de club per ongeluk tegen de verloofde van Lil Kleine, Jamie Vaes, aan botste. Daar kon de rapper duidelijk niet mee lachen en reageerde enorm agressief naar de man toe.

Een tijd later verliet de man de club en volgens hem zou de rapper hem hebben aangewezen aan een paar vrienden. Het slachtoffer werd niet veel later aangevallen door twee personen. De officier laat weten dat er nog een beslissing moet worden genomen over de mishandelingszaak van Lil Kleine. “Ze worden verdacht van mishandeling. De politie heeft het dossier opgesteld en naar het Openbaar Ministerie gestuurd om te beoordelen. Maar het is momenteel nog niet duidelijk wanneer dat zal gebeuren”, klinkt het bij de woordvoerder. Dus het zal nog even afwachten worden tot er meer over deze zaak vrijkomt.

Bron: Shownieuws