Hondenuitlater Lady Gaga beschoten, hondjes ontvoerd (Beelden)

De hondenuitlater van Lady Gaga werd woensdagavond aangevallen én haar twee werden hondjes ontvoerd. Lady Gaga doet een oproep naar de vinder.

4 keer geschoten

Eerder deze week gebeurde een gruwelijk incident. Lady Gaga’s hondjes werden ontvoerd en haar hondenuitlater werd aangevallen. Het gaat om drie Franse Bulldogs. De uitlater probeerde om hulp te roepen maar werd vlak daarna neergeschoten. De daders kwamen met z’n twee uit een witte BTW terwijl de jongen de honden uitliet. In totaal werd maar liefst 4 keer in zijn borst geschoten. Het is nog niet duidelijk of de daders wisten van wie de hondjes waren of ze gewoon uitgingen op geld. Het zijn namelijk dure honden waarvan de prijzen kunnen opstijgen naar $10 000.

Beloning voor vinder hondjes Lady Gaga

Een van de drie honden van de zangeres is gelukkig al gevonden door de politie. Lady Gaga doet een oproep voor vinders van haar viervoeters. Gaga geeft een beloning van 500.000 dollar voor diegenen die haar twee hondjes veilig thuis brengt. De bewakingscamera’s van een huis in de buurt heeft beelden kunnen opnemen van het incident. Hieronder zie je hoe de hondenuitlater wordt aangevallen.

Bekijk de heftige beelden van de ontvoering hieronder.

Bron en afbeelding: Telegraaf , TMZ