Netflix maakt hoofdrolspelers Narcos Mexico seizoen 2 bekend!

hoofdrolspelers Narcos Mexico seizoen 2

Na het succes van Narcos, was het afwachten of Narcos: Mexico het niveau kon vasthouden. Inmiddels hebben we kunnen zien dat het de serie over de opkomst van het Mexicaanse Sinaloakartel de verwachtingen meer dan heeft waargemaakt. We kunnen dus niet wachten op Narcos Mexico seizoen 2!

Let op: Dit artikel bevat spoilers van seizoen 1!

Netflix heeft inmiddels een tipje van de sluier opgelicht met de bekendmaking van een aantal hoofdrolspelers in het nieuwe seizoen. Zoals verwacht zal Diego Luna terugkeren als Miguel Ángel ‘El Padrino’ Félix Gallardo, die zal gaan proberen zijn imperium verder uit te breiden.

Ook in seizoen zal El Padrino natuurlijk weer worden dwarsgezeten door de DEA. Zoals we hebben kunnen zien, haalde de door Michael Peña gespeelde agent Kiki Camarena het einde van de serie niet. Toch zagen we de nieuwe uitdager van Félix Gallardo aan het einde van de laatste aflevering al even voorbij komen, terwijl hij met een camper vol wapens de grens overstak. Het gaat om agent Walt Breslin, die gespeeld gaat worden door Scoot McNairy, wiens stem in het eerste seizoen ook al te horen was als verteller. McNairy kun je kennen van zijn rollen in Batman v Superman, The Legacy of a Whitetail Deer Hunter, War Machine en Fargo.

Ook is de kans groot dat de rol van ‘El Chapo’, die in het eerste seizoen al even voorbij kwam, groter zal zijn. Kijkend naar de geschiedenis is hij namelijk degene die het stokje als machtigste drugsbaas van Mexico op een gegeven moment overneemt van El Padrino.

In de laatste scene van seizoen 1 zagen we Walt Breslin, de nieuwe DEA agent in Narcos Mexico seizoen 2, al voorbij komen:

Bron: Manners.nl