Huis op Funda gaat viraal door uniek dakterras en Gaudi badkamer

Soms kun je de meest bijzondere woningen op Funda vinden. Zelfs ‘saaie’ woningen van buiten zien er van binnen geweldig uit. Het huis in Nijmegen heeft hetzelfde effect. Zoals je ziet zou je niet zoveel verwachten van de woning van buiten. Dit huis gaat echter viraal op Funda vanwege de binnenkant.

Huis met Gaudi-badkamer

Schijnbaar waren de vorige eigenaren fans van kunstenaar Gaudi, omdat de badkamer volledig in Gaudi stijl is ingericht. Deze split-level woning heeft wel zeven verdiepingen, waarvan een verdieping echt het meest opvalt.

De badkamer staat op de vierde verdieping. Hij zit vol met mozaïeksteentjes, wat het erg bijzonder maakt en erg laat lijken op het ‘Park Guëll’-huis van Gaudi in Barcelona. Vandaar dat het de ‘Gaudi-badkamer’ wordt genoemd.

Viraal op Funa

De Gaudi-badkamer is niet het enige dat opvalt. Het huis gaat ook viraal om het mooie balkon en achtertuin. Aan beide zijdes is er een balkon met een dertig meter lange tuin. De tuin heeft ook een vijver en dakterras.

De prijs

De advertentie van Funda kan je ook bezichtigen. Hij staat nog te koop voor 350.000 euro voor 131 vierkante meter aan woonruimte en grote tuin.

Bekijk hieronder enkele foto’s van de woning:

Huis met Gaudí badkamer
036_2160
Huis Gaudí badkamer Nijmegen

Bekijk alle beelden op: Funda