iCarly, Zoey 101 en Victorious castleden onthullen horror-verhalen: ‘Hij had een voetfetisj en wilde me masseren’

icarly

We horen wel vaker vreemde verhallen over kindsterren in Hollywood. Zo blijkt inmiddels ook dat er bij Nickelodeon vaker sprake was van grensoverschrijdend gedrag. Je kan je niet voorstellen hoe het er achter de schermen bij shows als iCarly, Zoey 101 en Victorious aan toe ging. De castleden hebben inmiddels een boekje opengedaan over de seksualiteit, bizarre eisen en meer.

iCarly, Zoey 101 en Victorious

iCarly, Zoey 101 en Victorious waren ontzettend populaire shows op Nickelodeon. Ze hebben ons inmiddels gevestigde supersterren als Ariana Grande en Miranda Cosgrove gebracht. In Zoey 101 had het zusje van Britney Spears, Jamie Lynn Spears, de hoofdrol. Inmiddels heeft de co-star van iCarly, Jennette McCurdy , je weet wel de blonde beste vriendin van iCarly, een boek geschreven over onder andere, haar tijd bij Nickelodeon. En al haar beschuldigingen worden bevestigd door andere castleden, ook van Zoey 101 en Victorious.

Voetfetisjen en massages

Hoewel er geen namen werden genoemd, wordt er gesproken over de ‘creator’. Deze creator is Dan Schneider. Hij was verantwoordelijk voor al deze hitseries. En uit de onthullingen van de castleden blijkt dat hij de series ook gebruikte om zijn eigen perverse fantasieën los te laten. Zo bleek hij blijkbaar een voetfetisj te hebben en liet hij de voeten van Ariana Grande zovaak mogelijk in beeld komen in Victorious. Ook bleek hij de jongeren erg te seksualiseren. Zo werd er een keer een ei kapotgespoten in het gezicht van Jamie Lynn Spears, bij de opnames van Zoey 101. Bekijk hieronder een foto van Dan Schneider en Jenette en een video van hoe Ariana Grande geseksualiseerd werd in Victorious.

Toen het ei naar haar mond droop, werd er een grapje gemaakt dat het op sperma leek. Uiteindelijk werd de meest seksuele scène uitgekozen. Tevens beschreef de voormalige iCarly ster, Jennette, ook dat ze ongewenste massages kreeg en dat de minderjarige cast gedwongen werd om te drinken.

Meer grensoverschrijdend gedrag in de tv-wereld:

Bron: Cosmopolitan Beeld: Youtube