Idris Elba druk bezig met Luther film! “We zijn héél dichtbij!”

Groot nieuws voor fans van serie ‘Luther’ met Idris Elba. Idris geeft namelijk aan druk bezig te zijn met de film van de serie. En deze film lijkt steeds meer vorm te krijgen.

Idris Elba druk bezig

Helaas zal er van de serie Luther geen nieuw seizoen komen. De serie is al sinds 2010 te zien met Elba in de rol als detective. Maar er zijn 5 seizoenen verschenen. Tussen al die jaren door moesten fans lang wachten. Maar daar werkt Idris nu hard aan om verandering in te brengen.

Luther film

Nu is er dus hele goede hoop op een film. Idris meldt namelijk bij Sky News: “Ik heb heel duidelijk gemaakt dat ik Luther graag zie terugkeren in filmvorm” “En ik kan vertellen dat we ontzettend dichtbij het moment zijn aangekomen dat er daadwerkelijk een film komt.” 

In 2018 meldde hij “We doen ons best om er echt een bioscoopfilm van te maken. Neil Cross, de bedenker en schrijver van Luther, werkt al aan een script en ik denk dat we het heel groots aan gaan pakken. Meer moorden, meer Volvo’s, meer boze Luther. We willen een veel groter publiek bereiken.” 

Bekijk beelden van Luther om in de stemming te komen hieronder:

Bron: RTL Boulevard, Sky News, Youtube