Skip to main content

Het leven van een influencer is ongetwijfeld niet makkelijk. Je moet altijd spannende content hebben en er altijd flawless uitzien op Instagram. Het is voorstelbaar dat sommige influencers hier moeite mee hebben en niet altijd aan de vraag van hun volgers kunnen voldoen. Gelukkig zijn influencers heel creatief en hebben ze hier een passende oplossing voor gevonden: doen alsof.

Niet zo privé jet

Waar volgers naar het luxueuze leven van influencers kijken en wensen dat ook te hebben, worden zij glashard voor de gek gehouden. Er is namelijk een nieuwe trend in de influencer wereld, namelijk foto’s maken in een privé jet. Het is alleen geen echte privé jet, maar een studio waarin de setting van een jet gebouwd is. De studio wordt (in Los Angeles of New York) verhuurd voor slechts $39 per uur, om zo de meest luxe en exclusieve foto’s te kunnen maken. Het nieuws werd geopenbaard door een Twitter gebruiker, nadat het haar opviel dat veel foto’s van influencers in dezelfde jet gemaakt leken te zijn.

https://twitter.com/maisonmeIissa/status/1309327983631507458?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1309327983631507458%7Ctwgr%5Eshare_3&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.dexerto.com%2Fentertainment%2Ftiktok-instagram-influencers-exposed-for-renting-fake-private-jet-set-1424440

Zoals je kan zien is de set niet zo luxe als het lijkt. Daar merk je echter niets van op Instagram. Het gaat namelijk allemaal om het hebben van de juiste invalshoeken. En influencers zijn experts op het gebied van de juiste angles vinden. Dat blijkt uit de foto hieronder.

Laat dit een reminder zijn dat niet alles wat we op social media zien, de werkelijkheid is. We hebben vast allemaal favoriete influencers, maar het is belangrijk om te weten wat echt is en wat niet!

Meer weten over influencers en de niet zo privé jet? Bekijk de beelden hieronder:

Bron en beeld: Skoften, Dexerto.

Leave a Reply