Skip to main content

De bekende Iraans Hulk, Sajad Gharibi heeft aangekondigd dat hij binnenkort een comeback maakt in de vechtsport. Hij laat een training video zien waarbij iemand op hem inslaat.

Comeback Iraanse Hulk

In een nieuwe video laat Sajad zien dat hij in goede conditie is en klaar is om terug te komen. In de video die maar 10 seconden duurt, wordt hij keihard gestoot tegen zijn buikspieren. Het lijkt hem makkelijk af te gaan en aan het einde van de video duwt hij de kickbokser zelfs terug. Hij laat hiermee zien dat hij klaar is voor een nieuwe wedstrijd in de ring.

Gaat de Iraanse Hulk de ring in?

Sajad lijkt zich voornamelijk te focussen op kracht en uithoudingsvermogen. Zijn nadruk ligt op een goede verdediging en strakke buikspieren zoals te zien is in de video die is gedeeld. Het is nog niet bekend tegen wie hij in de ring zal staan en wanneer dit is.

Sajad Gharibi

De ‘Iraanse Hulk’ werd op geboren in Iran (1991). Hij is een bodybuilder, gewichtheffer en mixed material artist. Hij heeft inmiddels 900.000 volgers op Instagram en kreeg veel bekendheid vanwege zijn uiterlijk. Dit leidde tot de bijnaam ‘Iraanse Hulk’ en zo wordt hij tot op de dag van vandaag nog steeds genoemd. Hij is een fenomeen op sociale media. Sajad weegt 175 kilo en heeft een hoop spiermassa en kracht.

Zijn debuut in de ring was alles behalve overtuigend. Hij verloor maar is uit op wraak en eerherstel “Als ik dit jaar met een nieuwe fysieke kracht zou komen opdagen, zou vorig jaar misschien nooit zijn gebeurd. Verandering in fysieke verschijning en toename in fysieke kracht. Ik train elke dag hard om de sterkste versie van te worden. mij.”

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram