Skip to main content

Iris Enthoven heeft dit jaar meegedaan aan Expeditie Robinson en is veel afgevallen. Vaak vallen deelnemers veel af nadat ze weer naar huis gaan. Op haar Instagram heeft ze meerdere foto’s geplaatst waarin je haar bizarre transformatie ziet van voordat ze naar de expeditie ging tot na haar avontuur.

Iris Enthoven laat transformatie zien na Expeditie Robinson

Iris Enthoven toont aan dat haar transformatie niet alleen fysiek is. In de video en foto’s die ze deelt, zie je dat ze veel kilo’s is kwijtgeraakt. Ze schrijft bij het bericht: “Na een maandje @expeditierobinson_rtl 🏝️😱Vanavond weer een nieuwe aflevering en het einde komt dichtbij.. Heel benieuwd hoe het vanaf nu gaat lopen! 🙌🏼”. Er wordt gemend gereageerd op haar transformatie: “Niet per se mooier geworden”. Een andere volger plaatst: “Nou, ik kan wel een maandje of drie daar gebruiken zo te zien 😂” en iemand anders vind het erg mooi: “Omg die before & after video, wauw”. 

Iris Enthoven was een survivor in Expeditie Robinson

Voor haar avontuur in “Expeditie Robinson”, was Iris al veel in de media. Maar na haar deelname aan Expeditie met beperk eten en uitdagende omstandigheden heeft Nederland haar van een andere kant gezien. Minder kilo’s, maar ze is een levenservaring rijker!

Bekijk hier de beelden

Video

Bron: Instagram