Er komt een jacuzzi-bioscoop in Amsterdam! Met mobiele sauna!

Een film kijken terwijl je ultiem relaxed in een jacuzzi ligt, klinkt goed toch? Zo dacht deze bioscoop uit Amsterdam er ook over. Zij besloten om ‘even een filmpje pakken’ naar het volgende level te brengen met een echte jacuzzi-bioscoop!

Door de maatregelen rondom het coronavirus lijkt naar de bioscoop gaan verleden tijd. Gelukkig kwam deze bioscoop uit Amsterdam met een geniale oplossing: een jacuzzi-bioscoop! Leun relaxed achterover in het warme water terwijl je kijkt naar ‘all time classics’. Klinkt fantastisch toch?

Mobiele sauna

Maar er is meer! Zo is er een mobiele sauna, kan je chillen in een hangmat, zijn er speciale ‘champagne packages’ én krijg je gratis popcorn bij binnenkomst. En mocht je eens wat anders willen, dan kun je ook sushi, sangria of een gin&tonic bestellen.

Win een plekje

De jacuzzi-bioscoop is open van 3 t/m 17 oktober. De locatie is nog even geheim, maar je kan wel alvast een plekje winnen! Ga naar het event, zet jezelf op aanwezig, nodig je vrienden/familie uit en deel het event. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen, dus wees er snel bij!

Mocht je geen plek bemachtigen, dan kan je ook gewoon zelf een jacuzzi in elkaar zetten:

Bron: YouTube, Facebook

Dit is ook leuk: