Skip to main content

De geruchten gaan al een tijdje rond. Zijn Jade Anna en Ajax-speler Kenneth Taylor een stelletje? Ze lijkt het nu te bevestigen, omdat ze op haar Instagram een foto plaatst waar ze hand in hand loopt. Veel mensen denken dat deze mysterieuze persoon Kenneth is.

Is het officieel tussen Jade Anna en Kenneth Taylor?

Jade Anna is op het moment een van de succesvolste influencers van Nederland. Ze heeft meer dan een miljoen volgers op Instagram en werkt met de grootste merken samen. Haar liefdesleven wordt overal besproken en iedereen vraagt zich af of Ajax-speler Kenneth Taylor haar nieuwe vriend is. Ze plaatste een foto op haar Instagram waarop ze hand in hand te zien is met een mysterieus persoon en iedereen lijkt te weten wie dit is! Het zou gaan om Kenneth: “Zooo leuk jij en Taylor”, schrijft een volger. Iemand anders schrijft: “het beste koppel”.

Jade en Kenneth volgen elkaar op Instagram

Het juicekanaal RealityFBI merkte op dat ze elkaar recent zijn gaan volgen op Instagram. “Het werd al vaker ingezonden, ze zijn elkaar gaan volgen” schrijft het juicekanaal. Vooralsnog is er niks officieel bekend gemaakt, maar dat zal niet lang meer duren.

Kenneth Taylor zou beter voetballen vanwege Jade Anna

Onlangs vertelde de mannen van Veronica Offside dat Kenneth Taylor een sterkere wedstrijd zou hebben gespeeld vanwege zijn relatie met Jade Anna. Ajax won van Vitesse met (5-0). Tijdens de wedstrijd zou hij zijn toegejuicht door Jade Anna die in het vak 110 zat: “Leuk. Misschien speelt hij daarom wel zo goed, omdat hij vol vlinders zit” vertelde Andy van der Meijde in de uitzending.

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram