Skip to main content

Gisteren was het tijd voor de dodenherdenking, waarbij iedereen om 20.00 stil moest zijn. Op deze dag herdenken we alle Nederlandse slachtoffers die zijn omgekomen sinds het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog. Om 20.00 uur wordt er twee minuten stilte gehouden, als eerbetoon aan de mensen die hun leven hebben gegeven voor onze vrijheid. Dit geldt tegenwoordig ook voor social media. Zo wordt iedereen opgeroepen niets te posten om 20.00. Jade Anna ligt echter compleet onder vuur nadat de influencer toch iets plaatste om 20.00.

Ophef over post Jade Anna

De post van Jade Anna had ook nog eens niets met de dodenherdenking te maken. ‘Geeft iemand toevallig een feestje met als thema glitter?’ schreef ze in haar caption. Het hoorde bij een foto waarop ze glitterkousen aan had. Verder in de caption deelde ze een kortingscode voor de schoenen in de post.

‘Goede timing trut’

Ze ontving meteen ontzettend veel vervelende reacties, waaronder: ‘Goede timing trut’ en ‘en dat tijdens dodenherdenking’. Ook andere volgers wezen haar op de timing van de post. Zoals juicekanaal Reality FBI al deelde, was de post hoogstwaarschijnlijk onderdeel van een deal met een bedrijf en was er niet stilgestaan bij het tijdstip van de post.

Bekijk de beelden

Bekijk hieronder screenshots van de post die Jade Anna deelde.

jade anna

Meer over de dodenherdenking:

Bron, beeld: Instagram

Leave a Reply