Skip to main content

Jade Anna een van de meest viral influencers van het moment. Alles wat ze doet krijgt veel aandacht en dat lijkt ze zelf ook goed te beseffen. Haar een miljoen volgers worden dagelijks vermaakt met foto’s, zo ook deze keer, ze gaat viraal met een foto in de spiegel.

Jade Anna fitness foto

Jade Anna plaatst veel fitness en gezondheid foto’s en groot bereik en wil jongeren op die manier motiveren om gezond te leven. Recent plaatste ze een uitdagende spiegelselfie waarop ze duidelijk haar afgetrainde lichaam wil laten zien. Op de foto is te zien dat ze een strak pakje draagt en haar rondingen heel zichtbaar zijn.

Jade Anna en Kenneth Taylor?

Het liefdesleven van Jade Anna staat ook onder een vergrootglas. Nadat ze een lange tijd samen is geweest met Gio is nu aan het daten met Ajax-speler Kenneth Taylor. Jade verklapte onlangs volgens velen per ongeluk zelf dat de twee een koppel zouden zijn. Het gebeurde met een foto van een kerstboom met cadeaus. De naam ‘Ken’, volgens de juice kanalen dus Kenneth, stond op één van de cadeaus. Jade liet ook zien dat ze aanwezig was bij een wedstrijd van Ajax. Ze deelde een foto van het scorebord toen, toevallig, Kenneth Taylor had gescoord.

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, Mannenpage