Skip to main content

Ajax-speler Kenneth Taylor en influencer Jade Anna zijn sinds kort officieel een stelletje. Onlangs heeft Kenneth Taylor volgens Bekendeburen een penthouse gekocht aan de rand van het centrum van Alkmaar, . Het luxe penthouse maakt onderdeel uit van een voormalig schoolgebouw dat nu een exclusief appartementencomplex is.

Luxe en ruimte voor Kenneth en Jade

Het is niet zomaar een woning volgens Pureluxe. Het huis had een vraagprijs van iets meer dan € 1,1 miljoen en een hypotheek ter waarde van € 1,9 miljoen. Het penthouse heeft 235 m² woonoppervlakte en dat is behoorlijk veel. In het penthouse zijn twee zeer ruime slaapkamers, elk met een eigen luxe badkamer. De woonkamer is erg groot, namelijk 51 m². Het is niet bekend wanneer ze samen gaan wonen.

Jade en Kenneth samen in een woning

Aangezien ze nu officieel een stel zijn hebben ze nu een prachtig penthouse om daarin te verblijven en van elkaar te genieten. Het is niet bevestigd dat ze ook daadwerkelijk gaan samenwonen, maar dat zou er wel op lijken. De 19-jarige Influencer Jade Anna kocht vorig jaar volgens Pureluxe een woning in Heemskerk.

Officieel een stel

Onlangs maakte Ajax-speler Kenneth Taylor en Jade Anna officieel bekend dat ze een setje zijn. De afgelopen weken heeft Jade Anna op allerlei manieren laten doorschemeren dat het echt officieel is tussen de twee. Eigenlijk wist iedereen het al, maar nu hebben ze het zelf ook echt bekend gemaakt. Jade Anna plaatst bij een nieuwe foto op Instagram: “Tijd om het te vieren met je dierbaren ❤️” en de eerste foto uit de collage die je ziet, is die samen met Ajax-speler Kenneth Taylor. Er wordt massaal onder de foto gereageerd: “Breek zijn hart niet a.u.b.❌️❌️❌️” “Jade, ik speel op hetzelfde niveau als Hercules dus je kan ook met mij uit gaan hoor😍😍”. Er lijkt over het algemeen positief te worden gereageerd omdat de prestaties van Kenneth Taylor ook beter zouden zijn geweest tijdens de wedstrijden bij Ajax.

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, Pureluxe, Bekendeburen