Skip to main content

Jade Anna reageert op de geruchten dat het uit zou zijn tussen haar en Kenneth Taylor. Ze heeft een foto van haar en Kenneth op haar kanaal geplaatst. Zijn ze dan toch nog samen?

Jade Anna en Kenneth Taylor toch weer samen

Roddelpraat heeft naar buiten gebracht dat het uit is tussen Jade Anna en Kenneth. Jade reageert nu zelf op het gerucht dat het uit zou zijn tussen haar en Kenneth. Ze plaatst namelijk een foto samen met Kenneth. Ze schrijft de volgende tekst bij de foto: “I think I like this little life <3!”.

De mannen van Roddelpraat hebben op de foto van Jade gereageerd: “Voor de beeldvorming nog even samen op de foto!”. Er wordt massaal onder de foto gereageerd: “En nu is het weer aan? Ik kenneth nie bijhouden…” “Het is dus niet uit😂” en iemand anders schrijft: “Hahah eventjes subtiel laten zien dat de roddels niet waar zijn. Love it❤️” “Ik kenneth echt niet meer bij houden”. Er is ook kritiek op alle roddels rondom hun relatie: “Zo triest hoeveel mensen hier zitten te roddelen over de 2.. Laat ze toch lekker in hun waarde. En waarom zouden ze dan nog samen posten als het uit was? Maar goed. Hun leven, hun beslissingen en wij hebben er niets over te zeggen😁” “Even die roddelkanalen laten weten dat ze niet de waarheid spreken 😂👏🏻”.

‘Jade Anna en Kenneth Taylor uit elkaar’

Onlangs bracht Roddelpraat dat het kersverse koppel Jade Anna en Kenneth Taylor uit elkaar zou zijn. De twee maakten slechts een paar weken geleden bekend dat ze officieel bij elkaar zijn. Nu gaat rond dat de twee alweer uit elkaar zijn. Dennis Schouten beweert namelijk een scoop te hebben dat hij van zijn bronnen heeft vernomen dat Jade Anna en Kenneth Taylor niet meer bij elkaar zijn. Volgens Roddelpraat zou Kenneth de relatie hebben beëindigt, omdat hij zich wil richten op voetbal.

Jade zou volgens de heren kampen “met een soort van mbt (mental breakdown).” Dennis concludeert dit na een filmpje van Jade waarin ze zegt dat haar lichaam aangeeft meer rust te willen. Volgens de bron van Dennis zou Kenneth de relatie uitgemaakt hebben: “Kenneth heeft Jade gedumpt, hij heeft de relatie verbroken omdat hij meer focussen kan op voetbal in plaats van een influencer leven.” aldus de bron van Dennis Schouten.

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, Roddelpraat