Skip to main content

Eerder deze week werd bekend dat Gio en nieuwe vriendin heeft, maar Jade Anna zou inmiddels ook een nieuwe relatie hebben.

‘Nieuwe vriend Jade reageert’

Tijdens de meest recente aflevering van Roddelpraat beweren Jan Roos en Dennis Schouten dat Jade Anna een nieuwe vriend zou hebben. Zonder enige twijfel stuurt Dennis een bericht naar Bryan, die de nieuwe vriend van Jade zou zijn.

Dennis deelde screenshots van het gesprek waarin het volgende te lezen was: “Bryan! Mag ik iets vragen?” Bryan antwoordde met “Natuurlijk,” volgens Dennis. “Wij krijgen berichten binnen dat jij nu aan het daten bent met Jade Anna. Klopt dat?” Bryan antwoordde met “Daar ga ik geen uitspraken over doen,” volgens Dennis. Vervolgens voegde Dennis eraan toe: “Oke…, maar ook dat het niet waar is.” Dennis beweert dat Bryan, de zoon van de commercieel directeur van AZ Alkmaar, later zijn reactie heeft verwijderd. In de video onderaan dit artikel laten ze een foto zien van Bryan.

‘Jade vaker in het AZ stadion gezien’

Jade Anna is recent vaker gezien in het AZ-stadion. Onlangs was Jade Anna van Vliet, de voormalige vriendin van Gio, aanwezig bij de Eredivisiewedstrijd tussen AZ en Sparta Rotterdam. Ze zat in het thuisvak en zag hoe AZ met 2-0 won. Dit deed een volger van Yvonne Coldeweijer zich afvragen of Jade nu aan het daten is met een voetballer.

Nieuwe vriendin Gio, Lynn

Gio Latooy is over zijn liefdesverdriet na de breuk met Jade Anna heen. Slechts enkele weken na de break-up bevestigt de YouTube ster dat hij het de afgelopen tijd alweer heel gezellig heeft met een andere dame. Nu stelt hij nieuwe vriendin Lynn voor aan de hele wereld.

Bekijk hier de beelden

Bron: Youtube, Roddelpraat