Skip to main content

Jade Anna heeft een bericht geplaatst dat zorgt voor veel reacties. Ze laat namelijk weten dat ze niet meer single is. En dat is voor het eerst sinds de breuk met Gio een officiële bevestiging.

Jade Anna is niet meer vrijgezel

“Niet normaal we hebben zoveel dms over deze post gehad Jade heeft laten weten niet meer single to zijn. Nou dat wisten we natuurlijk allemaal al lang. Kunnen we na deze post het los laten? Alles is duidelijk nu” schrijft Juicechannel.

Jade Anna heeft namelijk een foto geplaatst met een aantal feiten over zichzelf, haar leeftijd, hoogte, schoenmaat, sterrenbeeld, kinderen, tatoeages, fobieën, favoriete gerecht, favoriete kleur, favoriete drank, favoriete dier, welke huisdieren ze heeft, en als een na laatste haar relatiestatus. Heel opmerkelijk is het niet dat er “bezet” staat. Dit betekent dat Jade Anna een relatie heeft en dat wist eigenlijk iedereen al.

Het gaat er namelijk al weken over. Jade Anna en Kenneth Taylor die een setje zijn. Er zijn meerdere hints gepost door Jade maar tot op heden is er nog niks officieel bekend gemaakt betreft een relatie. Nu Jade heeft geplaatst dat ze niet meer single zal er snel meer duidelijkheid komen.

Kenneth Taylor

Onlangs vertelde de mannen van Veronica Offside dat Kenneth Taylor een sterkere wedstrijd zou hebben gespeeld vanwege zijn relatie met Jade Anna. Het is nog niet officieel, maar de geruchten gaan al een geruime tijd. Ajax won zaterdag van Vitesse (5-0). Tijdens de wedstrijd zou hij zijn toegejuicht door Jade Anna die in het vak 110 zat: “Leuk. Misschien speelt hij daarom wel zo goed, omdat hij vol vlinders zit” vertelt Andy van der Meijde in de uitzending.

Wesley Sneijder vindt het geen gekke gedachte: “Dat kan zeker. Die jongen heeft misschien een goed gevoel, gaat met plezier naar de club en weet ook dat hij fijn thuiskomt. Daar kan je van gaan vlammen, ja”. Zaterdag hebben supporters van Ajax massaal Jade Anna bedankt via Twitter en Instagram.

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram