Skip to main content

Jade Anna laat op Instagram haar afgetrainde lijf zien. De 19-jarige blondine is influencer en Youtuber, maar is de laatste tijd ook veel te vinden in de sportschool. Ze deelt de foto’s omdat een volger op Instagram het volgende aan haar vraagt: “Zou je weer is verschillen kunnen laten zien met het begin van het sporten”. Jade post dagelijks meerdere stories en is erg actief op sociale media. Recent werd bekend dat Jade en Gio weer uit elkaar zijn.

Grote stappen in de sportschool

Jade plaatste al eerder op socials work-out video’s en meerdere tips over gezonde voeding. Het is een uitlaatklep voor haar. Op de foto’s is duidelijk te zien dat ze in een korte periode grote stappen heeft gemaakt.

Gio en Jade Anna uit elkaar

Gio zegt dat ze geen ruzie hebben, “maar het werkt op de een of andere manier gewoon niet tussen hen.” Ze hebben naar eigen zeggen ‘nooit ruzie en botsen ook niet’, volgens Jade zijn ze echter té goede vrienden waardoor de relatie niet werkte. Jade zegt dat de reden van de breuk misschien wel bij haar zelf moet zoeken, omdat ze naar eigen mening niet de juiste liefde terug kan geven aan Gio die hij wel aan haar geeft. Ze barst op dat moment in tranen uit en kan niet goed uit haar woorden komen, maar vertelt dat ze Gio wél de wereld gunt

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram