Skip to main content

Jade Anna laat haar echte huid zien in een korte video. Ze doet dit omdat ze eerlijkheid wil creëren over hoe filters ervoor zorgen dat iedereens huid perfect lijkt. In de video zie je eerst haar huid met “foundationfilter” en daarna haalt ze de filter weg. Je kan het verschil heel duidelijk zien.

Veel influencers gebruiken steeds echter lijkende filters over hun gezicht, maar ook over andere delen van het lichaam. Door kunstmatige intelligentie zijn foto’s en video’s met filters, nog nauwelijks van echt te onderscheiden.

Vooral op social media platformen Instagram en TikTok is het gebruik van filters eigenlijk gewoon de standaard. De influencer heeft een ontzettend grote following op beide platformen. Het is voor haar dus best een gewaagde stap op haar echte huid te laten zien zonder filter.

In de video vertelt ze dat ze sommige dagen heel zelfzeker is, maar andere dagen, zoals vandaag, echt een hekel heeft aan haar huid. Je ziet onder de video dat haar volgers erg waarderen dat ze ook deze kant van haarzelf laat zien.

Jade Anna laat door haar echte huid te laten zien, merken dat het okay is om niet perfect te zijn. Zeker omdat ze heel veel jonge meisjes als volgers heeft, is dit een hele goede actie. Hopelijk zullen er meer influencers volgen.

Bekijk de beelden hieronder:

@jadeanna

♬ original sound – Jade Anna

Bron: TikTok

Leave a Reply