Skip to main content

Het gaat er al weken over in de showbiz, voetbal en juice media: Hebben influencer Jade Anna en Ajax speler Kenneth Taylor een relatie? Voor het eerst laat Jade Anna Kenneth Taylor in haar vlog zien. Ze delen hun eerste kusmoment.

Jade Anna en Kenneth Taylor delen eerste kusmoment

In de laatste vlog van Jade Anna is Kenneth te zien op de achtergrond van haar telefoon. Op de foto is te zien dat Kenneth zijn hond een kus geeft. Er wordt daarom ook massaal gereageerd op haar laatste vlog: “8:38 het vriendje op de telefoon scherm bedank me later maar” “Sorry maar ik snap het nog steeds niet, heeft ze nou met Taylor?” “gaat niemand er over hebben dat op de achtergrond van jade taylor te zien is?” en iemand anders schrijft dat ze Jade Anna fake vindt omdat ze elke keer hints zou geven over haar relatie: “Ze is zo super fake het ene moment wilt ze haar liefdes leven privé houden maar ze doet wel subtiele hints over haar voetbal boy super raar zij”.

Kritiek op Jade Anna

In de video wordt er ook een flinke discussie gevoerd over Kenneth Taylor: “Zo zo geen Kenneth in de video”. Een andere volger van Jade Anna neemt het voor haar op: “Laat haar effe lekker een normaal leven leven van een 19 jarige, wat ze wel wilt delen deelt ze en wat ze niet wilt delen deelt ze niet” maar iemand attendeert de volger erop dat hij wel op de achtergrond van haar telefoon staat: “Ik denk dat ze dat ook niet snel gaat doen. Iedereen weet dat ze een relatie heeft, maar hoe het gaat weet niemand, hoe top is dat! En hij zat wel in haar vlog, op haar achtergrond van haar tel”.

Hunkemöller shoot Jade Anna

Onlangs poseerde de influencer/vlogster voor lingeriemerk Hunkemöller. Ze kreeg veel reacties en er werd zelfs geschreven dat dit is wat ze in bed draagt met Kenneth Taylor. Op de foto zien we Jade in een spannende rode lingerie set.

Bekijk hier de video

Bron: Instagram, YouTube, Roddelpraat