Skip to main content

Heftig nieuws voor Jade Anna, er gaat een hele pikante foto van haar rond waarop ze helemaal in ‘r naakie te zien zou zijn. Jade heeft de foto gezien en heeft gereageerd. Ze heeft de echte foto gedeeld waar het over gaat.

Met de AI ontwikkelingen van tegenwoordig kunnen foto’s extreem realistisch bewerkt worden. Jade zegt dat dit ook is gebeurd met één van haar selfies, want ze heeft wel gewoon een bikini aan op de betreffende foto. Ze is te zien terwijl ze een spiegel selfie neemt in de witte strandkleding.

De 19-jarige influecer meldt: “Ik krijg trouwens heel veel bezorgde dms over dat er een n**ktfoto van mij rond zou gaan… wilde even laten weten dat deze foto gemaakt is met AI of fotoshop. Ik weet hoe m’n eigen b**bs eruit zien & dat zijn niet die van de foto.”

De bewerkte `n**ktfoto’ is gemaakt van deze foto die ik ooit in m’n story heb geplaatst. Wilde er eigenlijk niks over delen omdat ik altijd zoiets heb van zolang ik zelf weet hoe het zit boeit het niet, maar de bezorgde berichees bleven maar binnen komen dus bi’ deze 🙂

Bekijk hier de foto en reactie: