Skip to main content

Er gaan al een tijdje geruchten rondom de nieuwe vriend van Jade Anna. Dit zou niet zomaar iemand zijn, maar Ajax-speler Kenneth Taylor. Ze probeert de relatie vooralsnog geheim te houden, maar er lijkt nu meer duidelijk te zijn aangezien Jade per ongeluk details deelt!

Jade Anna verklapt per ongeluk relatie met Kenneth Tayloy

Jade Anna deelde namelijk een foto op haar Instagram-story waarop je haar kerstboom ziet. Er liggen allemaal cadeaus, maar op één van die cadeaus staat een hartje geplakt. Dit is niet te missen en dat zorgt voor vraagtekens. Juice channel schrijft dat “Ken” onder het hartje uitsteekt en dat staat voor Kenneth en dat ze de story heeft verwijderd: “Jade Anna deelde zojuist cadeautjes onder de kerstboom. In een eerdere story stond er een wit hartje over een cadeautje, maar als je goed keek, zag je nog Ken staan. De story is inmiddels verwijderd en er is een groter hartje voor in de plaats gekomen”.

Jade Anna verwijdert meerdere keren een story

Een volger van Juice channel schrijft het volgende: “Als ze het echt zo geheim had willen houden, had ze ook gewoon het cadeautje wat verder onder de boom kunnen schuiven of weg kunnen halen in plaats van pontificaal in het zicht. En de story is nu al drie keer veranderd, nu is het hartje Oranje, wat natuurlijk ook weer een kleine hint is”. Er wordt ook met cynisme op haar bericht gereageerd: |Ze Kenneth moeilijk nog ontkennen nu. Hahahahaha”. Jade Anna lijkt iets te willen duidelijk maken, maar lijkt de mensen nog in spanning te willen houden.

Jade Anna gespot bij Ajax en op Schiphol met Kenneth

Onlangs had een spion van Juice channel de twee zien lopen en maakte er een kiekje van. Het kanaal publiceerde de beelden: “Jade Anna is vannacht gespot op Schiphol samen met voetballer Kenneth Taylor! Er gaan al langer geruchten dat de twee aan het daten zijn. En ook samen naar Antwerpen zijn geweest. Jade was de afgelopen dagen in Manchester. Of Kenneth daar ook bij was weten we niet zeker, maar daar gaan we nu wel van uit.” Onlangs schreef RealityFBI ook dat Jade Anna aanwezig was bij een wedstrijd van Ajax en ze zou toen zijn gespot met Kenneth Taylor in Antwerpen.

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, Juicechannel