Skip to main content

Jade Anna laat zoals we weten veel van zichzelf en haar leven zien. Als piepjonge succesvolle influencer van 19 heeft ze dan ook een leven om jaloers op te worden. Ze lijkt om de week weer op vakantie te zijn. Dat laat ze zien op een foto met een opvallende caption. Daar krijgt ze nu wat kritiek op.

Jade Anna

Jade Anna was dit jaar o.a. te vinden in Barcelona, Mallorca, Griekenland, Ibiza, Dubai, en meer. In een nieuwe post zien we hoe ze geniet van het weer en vraagt ze wat mensen tijdens dit heerlijke warme weer allemaal gaan doen. Dit gebeurt echter op een doordeweekse dag, dus veel mensen hadden duidelijk geen zin in deze vraag.

Volgers boos

Jade krijgt dan ook wat geirriteerde reacties van mensen die gewoon naar werk of school moeten. Reacties als deze zijn te lezen: “Onze plannen boeit jou helemaal niks. Ik betwijfel ook als jij die “diepzinnige” captions zelf wel typt. Je hebt het vast daar te druk voor, je hebt natuurlijk een ontzettend volgezette agenda”….. iets nuttigs doen in tegen stelling tot jouw plannen wss…. Er zijn ook mensen die werken van 08u tot 17u Jade. En daarna eten maken , wassen en opruimen , boodschappen doen, …. genieten zit er niet echt in voor hardwerkende mensen die bijdragen aan de maatschappij

Bekijk hier de post en reacties

Via IG