Jade reageert op alle geruchten Gio met video boodschap!

Niemand weet wat er precies aan de hand is tussen Gio en zijn vriendinnetje Jade, wat we wel weten is dat er heel veel geruchten zijn dat het niet goed gaat tussen het (ex?) koppel.

Elke dag komt er wel weer nieuwe geruchten boven over de relatie van Gio en Jade. Zijn ze nou wel of niet samen? Er zijn roddels dat Gio weer optrekt met zijn ex vriendin Juultje Tieleman. Maar toch zijn er geen harde bewijzen van.

De trouwe fans van Jade zijn er van overtuigt dat ze niet zo blij lijkt te zijn met Gio. TikTok blijkt het sociale medium te zijn waar de 16-jarige haar gevoelens uit. Of ze een trend volgt of ze echt bedoeld naar Gio zijn, weten we niet. Maar aangezien de TikTok video snel weer verwijderd werd, zijn haar volgers er toch van overtuigd dat het over hem gaat. Verwijderd of niet, een volger was erg spits en had ‘m al opgeslagen.

De onduidelijkheid tussen Gio en Jade ontstond vorige maand al. Na de haat die Gio kreeg over het daten met een minderjarige. Het koppel maakte toen een video om duidelijk te maken dat ze géén stel zijn, maar toch gelooft niemand dat. Just Nicolas maakte een video met een update over alle geruchten van de twee.

De verwijderde TikTok van Jade over Gio is te zien op 2:35 min.

Bron: YouTube Just Nicolas