Jaimie Vaes laat heftig kwetsend haatbericht zien die ze kreeg

Jaimie

Jaimie Vaes heeft na haar rechtszaak met Lil Kleine gisteren een bericht van een hater gedeeld. Het bericht is extreem heftig en doet erg veel met haar. Ze besluit te reageren.

Jaimie Vaes kwetsend haatbericht

De rechtszaak ging over hun zoontje Lío. Beiden spraken met de pers en leken tevreden met de uitkomst dat Kleine zijn zoontje wat vaker mag zien. Maar daar dacht iemand anders over en plaatste een heftige belediging richting Jaimie.

Jaimie was erg geschrokken en meldt: ,,De keerzijde van social media. Mensen die denken alles maar te kunnen zeggen online. Onwaarheden maar vooral heel pijnlijk. Stop hier alsjeblieft mee”

,,Normaal reageer ik nooit maar jouw bericht is zo aanstootgevend en naar dat je reactie krijgt. Check ur facts voordat je mensen zo afschuwelijk aanspreekt. Er is geen ene man iets aangedaan. Noch is mijn zoon niet bij zijn vader weggehouden door mij. Check even Shownieuws van afgelopen avond. Je moet je doodschamen mensen zo online aan te spreken.”

De persoon neemt het blijkbaar op voor Lil Kleine: “Dat je dit een man aan kan doen. Die deur had harder dicht gemoeten” Daarmee wordt de video bedoeld waarop te zien was hoe Lil’ Kleine het hoofd van Jaimie tussen een autodeur klemde.

via IG