Skip to main content

Jaimie Vaes deelt beelden waarop ze te zien is, terwijl ze oefeningen doet om haar billen te trainen. Ook heeft ze een pikante foto gedeeld waarop ze alleen met haar bh te zien is.

Jaimie Vaes deelt video van billen-training

Op haar Instagram heeft ze een pikante foto geplaatst waarop ze alleen maar een bh aanheeft: “Iedereen vraagt ​​om de meest comfortabele set ooit” schrijft ze. Blijkbaar is haar keuze op deze minimale set gevallen. Op de foto is haar afgetrainde figuurtje dan ook goed te zien.

Vervolgens plaatst ze een video waarop te zien is dat ze haar billen aan het trainen is: “9 uur training”. Op de video is te zien dat ze in de sportschool is en allerlei oefeningen doet voor haar achterwerk. Eerder is kritiek geweest op Jaimie dat haar achterwerk niet echt zou zijn, maar hiermee probeert ze het tegendeel te bewijzen.

Jaimie heeft kort witgrijs kapsel

Onlangs deelde Jaimie nog een video waarin ze een nieuwe look liet zien. Een nieuw kapsel dat voor geschokte reacties zorgde. Iemand schreef: “Je lijkt een beetje op Geert Wilders” “Wauww! Je lijkt op Koen😵”. Haar volgers maken zich zorgen om Jaimie: “OMG meid wat heb je gedaan, dit ziet er niet uit.. je had zo mooi gezond haar nu heb je 9 haartjes op je hoofd 😔😔😔en hopelijk zijn de geruchten dat je terug bent met je agressieve ex niet waar..”.

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram