Skip to main content

Jaimie Vaes heeft haar volgers verbaasd. Ze heeft namelijk haar bruine lokken verruild voor een kort, witgrijs kapsel. Ze wordt zelfs vergeleken met Geert Wilders.

Jaimie Vaes heeft kort witgrijs kapsel

Jaimie heeft een video geplaatst die inmiddels al 700.000 keer is bekeken. In de video laat ze haar nieuwe look zien en maakt ze reclame voor een fรถhn. Een nieuw kapsel dat voor geschokte reacties zorgt. Iemand schrijft: “Je lijkt een beetje op Geert Wilders” “Wauww! Je lijkt op Koen๐Ÿ˜ต”. Haar volgers maken zich zorgen om Jaimie: “OMG meid wat heb je gedaaaaan, dit ziet er niet uit.. je had zo mooi gezond haar nu heb je 9 haartjes op je hoofd ๐Ÿ˜”๐Ÿ˜”๐Ÿ˜”en hopelijk zijn de geruchten dat je terug bent met je agressieve ex niet waar..”.

Een andere volger schrijft ze het totaal niet vrouwelijk vindt: “Oh wat vreselijk๐Ÿ˜ข zo zonde van de mooie lokken. Maja als ze er blij mee is. Vind het alleen totaal niet vrouwelijk” en iemand anders schrijft: “Helemaal de weg kwijtโ€ฆ”.

Volgers nemen het ook op voor Jaimie Vaes

Er zijn ook volgers die Jaimie steunen: “Wat een misselijkmakende reacties met haar prachtige gezichtje kan zij t goed hebben โ€ฆ wat niet iedereen kan zeggen! Hoop dat ze dikke schijt heeft aan al die accountjes zonder prof foto ! Afgunstig jaloerse secreten bah !”. Jaimie reageert met een hartje op deze reactie. Jaimie’s bestie Estelle Cruijff schrijft: “I LOVE this look!!! ๐Ÿ˜โค๏ธ๐Ÿ”ฅ โค๏ธโ€๐Ÿ”ฅ” en iemand anders schrijft: “Joh ga ๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿ™vsn haar account af met al jullie narigheid. ๐Ÿ˜ก Sowieso is deze look niet nieuw ( jullie lopen achter ) ten tweede, hou al die interpretaties voor je zolang er nergens bewijs van . Dan nog is het HAAR leven en niet die van jullie . Make love and not War ๐Ÿ’•Dat is er al genoeg ๐Ÿ˜””

Lil Kleine terug bij Jaimie?

Onlangs kwam naar buiten dat Lil Kleine weer terug zou zijn bij Jaimie. Zijn woordvoerder reageert als volgt: โ€œWe hebben gebeld met het management van Jorik en die ontkennen het in alle toonaarden. Ze zeggen: โ€˜Yvonne zit er echt, echt naast. Er is echt geen sprake van, maar ze gaan wel als goede co-ouders met elkaar om.โ€ โ€œZe zijn dus weer on speaking terms, maar van een relatie is dus volgens het management van Jorik absoluut geen sprake.โ€

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, DenD