Skip to main content

De docu ‘Jorik’ van Lil Kleine heeft veel stof doen opwaaien. Ex Jaimie Vaes heeft zich opvallend stil gehouden in de media over de docu. Tot nu, want ze heeft voor het eerst gereageerd en heeft veel te zeggen. De moeder van zoontje Lio is duidelijk niet blij met de docu en hoe zij daarin is neergezet.

Jaimie reageert op Lil Kleine docu

Jaimie is verbaasd over het beeld dat Jorik van haar schetst, gelijk nadat ze begon te kijken was ze er al klaar mee: “Ik zette de tv uit. Het eerste wat ik hoorde en zag waren mijn eigen stem en eigen gezicht. En dan krijg je reacties en je ziet het een ander voorbijkomen. Dat hij schetst dat ik de mede-schurk ben, vind ik heel kwalijk. Dan wordt er nu ineens een beeld geschetst van een gekke losgeslagen moeder,” aldus het model/influencer bij RTL Boulevard.

“In die tijd dat de documentaire werd geschoten stonden wij recht tegenover elkaar. Er was heel veel woede en verdriet. Jorik en ik zijn inmiddels op goede voet als ouders voor Lío, dus je gaat dan toch een beetje vragen: wat gebeurt er in die documentaire? Hij mag echt wel geliefd worden, als hij aan zichzelf heeft gewerkt en hij een beter persoon en een betere vader is. Dat verdient hij ook. Maar dat ik onderuit word getrapt om zijn eigen hachje te redden.”

Jaimie benadrukt dat zij al 2 jaar alles zelf doet zonder enige hulp van de familie van Lil Kleine: “Ik denk dat mensen niet inzien dat ik al twee jaar lang echt alles in mijn eentje doe, zowel financieel als zonder enige hulp vanaf de andere kant. De andere opa en oma melden zich nooit en ook niet de ooms en tantes. Het is echt één grote poppenkast, een grote façade. Toen het echt slecht ging meldde niemand zich, ook niet toen ik daar om vroeg.”

Jaimie zegt dat de uitspraken in de docu hun relatie op dit moment niet goed doet: “Dit helpt niet echt mee. Ik weet wel dat we ook hier weer uit gaan komen hoor. We blijven te allen tijde ouders van Lío, maar het is jammer dat het zo moet. Sinds de docu uit is, ‘is het contact meteen helemaal ruk’. Dat is enorm treurig.”

Bekijk hier beelden uit de docu en Lil Kleine bij Renze:

Bron: RTL Boulevard, YT