Skip to main content

Jaimie Vaes was openhartig in een interview over haar leven na de mishandeling van Lil Kleine. Hierin onthulde ze dat haar zoontje Lío kenmerken heeft van autisme. Rob Goossens heeft zich hier kritisch over geuit. Ze reageert nu.

Kritiek

Jaimie Vaes heeft kritiek ontvangen nadat ze vertelde over haar zoontje, die mogelijk autisme zou hebben. Dit viel niet helemaal goed. Rob Goossens zou het niet nodig hebben gevonden om dit naar buiten te brengen. Hij zou het zielig vinden voor het jongetje. Dit zou hem nog kunnen achtervolgen, de rest van zijn leven, laat hij weten. Jaimie reageert door een comment van een andere moeder te delen, die zelf uithaalt naar Rob.

Reactie

“Ben je serieus, Rob? Hoe kun je zo stigmatiseren? Weet jij wel wat jij allemaal aanricht? Jouw uitspraken zullen in vele Nederlandse woonkamers nagalmen”, schrijft de vrouw. Ze neemt het op voor Jaimie.

Door de kritiek van Rob zouden ervoor zorgen, dat andere moeders zich niet over autisme van hun kinderen durven uit te spreken. “Zij wil haar kind beschermen tegen mensen met dezelfde gedachtegangen als jij”, haalt ze keihard uut.

Bekijk de beelden hier:

Bron: @lifeofyvonne