Jake Paul haalt opnieuw keihard uit naar Conor McGregor! Hij reageert! (Beelden)

YouTuber Jake Paul zoekt al een tijd ruzie met boks-held Conor McGregor. Paul wil niks liever dan McGregor er in de ring flink van langsgeven en daagt de Ier dan ook op alle mogelijke manieren uit. Zoals met een aantal keiharde video’s. Maar of McGregor daar nou echt van onder de indruk is…?

Op Instagram daagt Jake Paul de Ierse bokslegende weer flink uit met twee video’s. In de eerste video is hij in een fastfood-restaurant en vraagt hij om een ‘Conor McGregor sandwich’. Terwijl hij aan een tafel vol bakjes kip zit, zegt Paul: ‘Ik hou van alle chicken, behalve van Conor McGregor. Hij is werelds grootste chicken!’ En zo gaat hij vervolgens nog even door.

“Bang voor Jake Paul!”

Ook deelt Paul een video waarin een vliegtuig rondgaat met een banner met de uitdagende tekst: ‘Conor McGregor is bang voor Jake Paul!’. Als dat McGregor niet motiveert om de YouTuber een flinke knal te verkopen….

Verward kind

Eerder reageerde McGregor op Jake Paul in een interview. Als de interviewer tegen de bokser zegt: ‘Je hebt nu YouTuber’s die naar je uithalen’, reageert hij nogal nonchalant met: ‘Het is wat het is, laten we zien wat er gebeurt. Hij ziet er uit als een verward kind.’

Bekijk de video’s van Jake Paul en McGregor’s reactie hieronder:

Bron: Instagram, YouTube