Skip to main content

Jake Paul en Jutta Leerdam zijn al een tijdje een stel, een zeer populair stel dat de aandacht van de showbiz wereld op zich vestigt. Dit keer zijn de fans van Jutta woest op Jake Paul omdat er intieme beelden rond gaan van Jake met een andere vrouw.

Jake Paul met een andere vrouw

Er is een video nieuw geplaatst waarin Jake te zien is met een andere vrouw. De video is gepost op een groot fan-account van Jake. In de reacties reageren woedende Jutta-fans. “Oh jongen, wat is er met Jutta gebeurd?” “Is het voorbij tussen hem en Jutta?” “Is dit voor of na Jutta Leerdam?” en iemand anders lijkt te weten dat het om een oude video gaat: “Jake is nu bij onze Nederlandse topsporter en schaatser Jutta Leerdam 😜💞💪🏾💪🏾, oude video dit”.

Het zou inderdaad gaan om een oudere video met Jake, met zijn ex-vriendin Julia Rose. De ophef is dus niet nodig. Ze reizen samen de wereld over en steunen elkaar tijdens belangrijke wedstrijden van elkaar. Jake is aanwezig bij Jutta’s schaatswedstrijden waarbij hij vaak op de tribune zit te kijken. Jutta woont de bokswedstrijden van Jutta bij en juicht voor haar vriend.

Jake Paul zet Jutta op tweede plek

Onlangs gaf Jake aan dat Jutta op de tweede plek staat. Hij wordt er namelijk naar gevraagd in een filmpje van een vriend van hem: Hey Jake, wat zijn drie dingen waar je niet zonder kunt?” vraagt een vriend aan Jake. Velen hadden verwacht dat Jake Jutta als eerste zou noemen, maar dat blijkt niet zo. Jake neemt de vraag wel heel letterlijk en grapt namelijk: “Zuurstof.” waarna hij vervolgt en wél zijn vriendin noemt: “Ik zou zeggen, mijn vriendin Jutta”, als derde noemt hij afsluitend ook iets waar hij veel mee bezig is: “Bokshandschoenen”.

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, Facebook, Showmag