Skip to main content

Jake Paul heeft zijn tegenstander in een hele korte tijd KO geslagen. Zijn vriendin Jutta Leerdam reageert uitbundig op zijn winst. In Nederland is Jake vooral bekend vanwege relatie met schaatskoningin Jutta Leerdam, maar hij heeft ook een YouTube carrière en is bezig om een bekende bokser te worden.

Jake Paul schakelt tegenstander uit

Er is veel kritiek op Jake Paul omdat vele vinden dat hij geen echte bokser is, maar tijdens zijn laatste wedstrijd heeft hij zijn tegenstander Andre August in de eerste ronde verslagen. August kon al vroeg in de wedstrijd niet meer opstaan na een knockdown en dat betekent dat Jake de wedstrijd na de eerste ronde al heeft gewonnen. Zijn broer Logan Paul was aanwezig bij de wedstrijd en zijn vriendin Jutta Leerdam volgde de wedstrijd via de televisie. Na de wedstrijd bedankte Jake zijn vriendin: “Ze heeft mijn hele leven veranderd”.

Jutta Leerdam reageert op de winst van Jake Paul

Op Instagram deelt Jutta beelden dat ze naar wedstrijd kijkt en schrijft erbij: “Knockout in de eerste ronde”. Ze heeft het geluid onder haar video uitgezet, waarschijnlijk omdat ze helemaal uit haar dak gaat. Ze schrijft namelijk bij de video: “Ik heb het geluid, maar uitgezet”. In een andere video lijkt Jutta geëmotioneerd omdat Jake zijn vriendin bedankt voor de support. Ze schrijft erbij: “Het was overigens helemaal waard. Ik ben zo trots op je @jakepaul”.

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram YT