Skip to main content

Jutta Leerdam Leerdam sleepte recent opnieuw de wereldtitel in de wacht. Jake Paul kon er niet bij zijn maar had wel een televisie aan de andere kant van de wereld aanstaan om zijn Jutta te steunen richting de finish.

Jake Paul juicht voor Jutta Leerdam

In de video die Jake Paul heeft gedeeld kijkt hij naar de wedstrijd van zijn Jutta. Aan het begin van de video schreeuwt hij, “Let’s go!”. Samen met twee andere kijkt hij naar de race op een groot scherm in zijn woonkamer. Hij merkt op dat ze goed begint aan de race en klapt voor Jutta. Op een gegeven moment zijn er toch wat zenuwen bij Jake en begint hij te springen en roept hij: “She’s locked in, I can tell”. Jake houdt het niet niet meer en schreeuwt, “Number 1!”. Hij staat op zijn tafel en blijft springen en roept meerdere keren “Let’s go!”. Als Jutta dan als eerste over de finish gaat komt alle spanning los: “Yes, first! Let’s go”. Van vreugde loopt Jake door zijn woonkamer en schreeuwt met veel enthousiasme “Goooo!”. De video eindigt als Jake zegt: “If you’re not first, you’re last!”.

Wat is er aan de hand tussen Jutta en Jake?

Onlangs plaatste het juicekanaal RealityFBI een story omtrent Jake en Jutta’s situatie: “Wat is er aan de hand met Jutta en Jake?”, vroeg een volger aan juicekanaal Realityfbi. ,,Kijk maar eens naar hun laatste posts. De laatste week reageren ze niet op elkaar”. Er is verder nog niks naar buiten gekomen en zijn het vooralsnog geruchten. Volgens Roddelpraat zou er echter niks aan de hand zijn: “Als je goed kijkt naar de Instagram van Jutta, dan zie je gewoon een dag geleden nog een foto met Jake Paul in de achtergrond”.

Bekijk hier de beelden

Jutta Leerdam

Bron: Instagram