Skip to main content

Acteur en zanger Jamie Foxx ligt al weken in het ziekenhuis met een veel ernstigere medische complicatie dan eerder gedacht. Hij werd onlangs onwel op de filmset. Zijn familie en vrienden geven nu een update over de ernst van de situatie.

Jamie Foxx in ziekenhuis

“Hij mag van geluk spreken dat hij nog leeft” aldus een bron van de familie aan ‘Radar Online’. Foxx werd onwel op de filmset van de Netflix film ‘Back in Action’. Radar meent dat hij enorm onder druk stond tijdens de productie van de film.

Oorzaak

Het werd hem allemaal te veel en zijn lichaam reageerde. Jamie Foxx zou volgens de laatste berichten in de media een beroerte hebben gehad, en dat was het gevolg van een hoge bloeddruk. Radar: “Zijn leven hing lange tijd aan een zijden draadje. Dagenlang was het kantje boord en hij moest gereanimeerd worden – hij mag van geluk spreken dat hij nog leeft”

Familie

Het gaat op dit moment iets beter met Foxx, maar zijn situatie blijft ernstig volgens de berichten. Zijn familie is in het ziekenhuis en zijn goede vriend Charlie Mack schrijft dat mensen voor hem moeten bidden: “I need you all to constantly keep our beloved brotha [Jamie Foxx] up whom we all love & care for dearly in our Hearts, Minds & Prayers!!!! We need you back Bro. As I always state a true champion isn’t the one that wins, it’s the one that meets & overcomes adversity!! You’re test becomes your testimony!! We all can’t wait to receive you back home to celebrate, laugh with and applaud you!!”

Dochter Corinne zei onlangs: “We willen jullie laten weten dat mijn vader Jamie Foxx gisteren een medische complicatie heeft gehad. Gelukkig is hij nu dankzij een snelle interventie en de goede zorg die hij krijgt aan het herstellen. We weten hoe geliefd hij is en waarderen jullie gebeden. De familie vraagt om privacy.”

Jamie Reageert

UPDATE: Jamie heeft inmiddels gereageerd en bedankt iedereen voor alle steun

https://www.instagram.com/p/CrysCZmPXWq/

Hieronder de updates en posts:

Beeld: BSR Agency Bron: Radar Online, NY Post, HLN, Instagram

Leave a Reply