Skip to main content

In de nieuwste aflevering van Roddelpraat laat komt er een fragment voorbij waarbij Jan Roos een jonge dame zoent. Hij lijkt er spijt van te hebben: “Dat is niet 1 van de mooiste scoops van dit programma”. Dennis Schouten vindt het maar armoede dat Jan in Groningen een dame zoent.

Jan Roos weet niet hoe oud de jongedame is

Dennis vraagt zich in de uitzending af hoe het kan dat dit is gebeurd en daar reageert Jan nuchter op: “Dit is wel vervelend, dit kost me waarschijnlijk mijn relatie”. Dennis vraagt zich af wie de dame in kwestie is: “Al sla je me dood”. Hij probeert doorvragen: “Hoe oud is deze?”. Jan vertelt dat ze niet heel oud is: “Dat geef ik eerlijk toe”.

Jonge dame verwachtte een kus van Jan Roos

Jan Roos legt de situatie nog een keer uit: “Dat meisje doet zo en ik ga met mijn hele mond eroverheen. Ik vreet nog net niet op.”. Dennis vraagt zich af of hij wilde tongen: “Volgens mij wou jij tongen?”. Dat is absoluut niet waar volgens Jan: “Dit is geen voorstadium tongen. Als ik wilde tongen dan ging ik met haar tongen, wat maakt mij dat uit”. Dennis lijkt er niet veel van te geloven. Jan denkt dat de dame boven de 18 is, dat hoopt hij in ieder geval. Jan vindt dat Dennis zijn huwelijk probeert kapot te maken.

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, Roddelpraat