Janice Blok is 17 kilo afgevallen en laat nieuwe lijf zien “Ik ben trots”

janice blok

Janice Blok was het afgelopen jaar ontzettend hard aan haar lijf aan het werken. Ze begon in januari met drie keer per week trainen. Dat is ondertussen vijf keer. Met al dat harde werk viel ze in totaal wel 17 (!) kilo af! Trots laat ze een sneak-peek van de resultaten zien op Instagram.

Janice Blok

Youtube, TikTokker en natuurlijk de ex van Donny Roelvink. Janice Blok is een influencer die van allerlei markten thuis is. Naast bloedmooi is de half Kaapverdiaanse trouwens ook hilarisch. Ze komt misschien over als een poppetje, maar voor haar sketches trekt ze ook zo de grappigste vermommingen uit de kast.

17 kilo

De Rotterdamse Janice Blok vertelt onder de post dat ze altijd al moeite had met sporten: “Ondanks dat ik nooit echt kan genieten van het sporten en het vooral veel vermoeidheid en pijn met zich meebrengt, heb ik wel geleerd om fitness, mezelf en mijn mindset meer te waarderen en te motiveren.” Toch is het haar gelukt! “In totaal ben ik nu 17 kilo kwijt.”

“Ik ben trots!”

“De reden van deze shoot was voor mezelf en om het resultaat van mijn trainingen vast te leggen. Het was voor mij ook een hou vast en mooi doel om naar toe te werken.”, zegt de influencer verder. “Je mag en MOET jezelf eigenlijk ook gewoon mooi en krachtig voelen. En dat mag je laten zien! Ik raad het iedereen aan. Vind jouw eigen manier hoe je dit het beste kunt doen.” Ze houdt haar volgers trouwens wel lekker warm, want er komen volgens Janice nog pikantere foto’s aan! “Ps. Zet jullie schrap want dit zijn nog maar de “nette” lieve foto’s..”

Bron: DenD, YouTube