Skip to main content

Janice Blok laat weten dat influencer zijn, niet alleen maar rozengeuren en- maneschijn is. Het kan namelijk ook zwaar werk zijn, laat de influencer weten. Deze uitspraken vielen niet helemaal goed en ze ontving kritiek. Ze neemt het zelf met een korreltje zout.

Kritiek

“Janus is van de week zwaar te kakken gezet nadat ze in een podcast vertelde dat het influencer werk heel zwaar is. Ze heeft hier veel reacties op gekregen en nu reageert ze hierop via een TikTok”, laat Juicechannel weten.

TikTok video

Janice Blok trekt zich er niet heel veel van aan maar kan het niet laten om te reageren. Dit doet ze dan ook met een hilarische video. Vaak wordt influencer zijn niet als echte baan of hard werken gezien. In de video is te zien, dat ze uit bed stapt, zich klaar maakt om vervolgens thuis te zitten om content te schieten.

Haar volgers lijken er ook behoorlijk goed om te gaan. “Heerlijk jouw humor”, reageren mensen. “Dit is geweldig”, reageert een andere kijker. Een andere volger steekt haar nog een hart onder het riem. “Dat influencers niet hard zouden hoeven werken slaat natuurlijk nergens op.”

Bekijk de beelden hier:

@janiceblok

Pfoeee! Busy day! 😉 #influencers 24/7werken #keihard

♬ origineel geluid – Janice Blok

Bron: Juicechannel

Leave a Reply