Skip to main content

Een rustige vakantie naar Curaçao veranderde in een nachtmerrie voor influencer Janice Blok (31). Na het nemen van antibiotica, kreeg ze namelijk een extreme allergische reactie, waardoor haar hele gezicht opgezwollen raakte. Ze deelde haar ervaring met haar volgers op Instagram.

Extreme allergische reactie

Het begon allemaal met een keelontsteking, die Janice Blok opliep tijdens haar vakantie. Op haar Instagram Story deelt ze dat de situatie ‘om te janken’ is. Als gevolg van deze keelontsteking, werd Janice antibiotica voorgeschreven. Hierdoor ging haar gesteldheid echter van kwaad naar erger. De influencer bleek allergisch te zijn, waardoor ze naast de keelontsteking, ook nog met een opgezwollen gezicht zat.

Janice Blok

‘Ook heb ik van mijn vorige antibiotica een allergische reactie gekregen waarbij mijn hele gezicht is gaan opzwellen. Het lijkt wel alsof mijn gezicht er elk moment af kan vallen’, deelde de influencer op Instagram. ‘I’m dying’. Ze heeft helemaal niet meer van haar vakantie kunnen genieten. De andere antibiotica en allergiepillen die Janice vervolgens voorgeschreven kreeg, werkten namelijk niet effectief genoeg voordat de influencer weer terug reisde naar Nederland. ‘Wish me luck’, vroeg ze haar volgers aan het einde van haar verhaal.

Bekijk de beelden

Bekijk hieronder de story die Janice op Instagram plaatste na haar allergische reactie.

janice blok

Janice zoals we haar kennen:

Meer Janice Blok:

Bron, beeld: Instagram