Jay Jay in Opgelicht 2019: Het héle verhaal! (Beelden)

Vandaag heeft Opgelicht aandacht besteed aan JayJay Santana, 1.5 jaar na de eerste keer dat hij voor oplichter werd uitgemaakt en geconfronteerd werd in het programma. Opgelicht heeft samengevat hoe dat verliep.

Over de vorige keer meldt Opgelicht: “Rappers die hoopten dat JayJay ze kon helpen door te breken, moesten eerst even meerdere iPhone-abonnementen afsluiten in ruil voor begeleiding. De gedupeerden mochten echter wel opdraaien voor de abonnementskosten, terwijl JayJay de mobieltjes doorverkocht.”

JayJay trouwede in 2015 met een jonge vrouw. Toen het geld op begon te raken, wist JayJay de vrouw ertoe te bewegen om het appartement te verkopen. De woning verwisselt voor ruim drie ton van eigenaar, maar de vrouw plukte daar geen vruchten van: JayJay wist het geld in een mum van tijd naar zichelf door te sluizen.

Opgelicht beschuldigt hem nu in 2019 ervan niets van de ophef geleerd te hebben en via meerdere nep webshops voor dure designer kleding klanten op te lichten: “Een eigen eenmanszaak ‘Betaalbare Kleding’. In nog geen anderhalf jaar verslijt JayJay minstens twaalf verschillende webshopnamen. Klanten moeten hun betaling overmaken naar Duitse, Belgische en Britse bankrekeningnummers, en dat is natuurlijk wat ongebruikelijk voor een Nederlandse webshop.”

Er zouden inmiddels zelfs al meer dan honderd aangiftes zijn gedaan tegen JayJay, zo meldt Opgelicht.

Hieronder de Volledige Confrontatie:

https://youtu.be/nScj4wuu6Sg

Lees het hele verhaal HIER