Skip to main content

Jennifer Lopez aka J-Lo deelt zo nu en dan pikante foto’s op haar Instagram account waar ze inmiddels 252 miljoen volgers heeft. Haar meest recente foto’s gaan het hele internet over. En iedereen is het erover eens dat de inmiddels 54 jarige superster de eeuwige jeugd heeft.

Jennifer Lopez in doorzichtig ondergoed

Ze heeft een heel fotoboek op haar pagina geplaatst. Jennifer Lopez poseert meerdere keren in lingerie. Ze licht kort toe dat ze haar nieuwe lingerielijn presenteert. Haar miljoenen volgers reageren massaal op de foto’s. Een volger zegt: “Gewoon perfectie. Geen enkel andere vrouw heeft het allemaal zoals jij. Het lichaam, het gezicht, ik kan doorgaan…🔥🙌❤️”. Een andere volger typt: “Wauw, mijn mond viel open 😍🔥”… “Absoluut stunning”… “Leeftijd is maar een getal”.

“Prachtige vrouw”

Jennifer Lopez is een van de meest begeerde vrouwen ter wereld. Zelf stapte ze voor het eerst in het echt met haar grote liefde Ben Affleck, met wie ze ooit eerder ook al een relatie had. De popdiva is misschien al 54, maar nog altijd in topvorm. Dat is zeker terug te zien in de foto’s die ze online plaatst.

“Verschrikkelijke vrouw”

Tooske Ragas heeft J-Lo echter in het verleden geïnterviewd en is minder positief. Volgens haar doet Jennifer helemaal niet haar best om geliefd te zijn. “Ik heb haar ooit één keer geïnterviewd en ik vond het een verschríkkelijke vrouw. Ja, nee, we hebben daar geen tijd voor, maar ik vond haar echt uit de hoogte, naar. Ik vond haar vreselijk, ik vond haar vreselijk.”

Bekijk hier de beelden

BSR Agency
BSR Agency
BSR Agency
BSR Agency
BSR Agency

Bron: Instagram, Beeld: BSR Agency