Skip to main content

Jennifer Lopez heeft wat nieuwe foto’s op haar Instagram geplaatst en dat zorgt voor de nodige kritiek. JLO was namelijk dinsdagavond aanwezig bij het “Elle’s Woman in Hollywood”evenement en besloot om een opvallende outfit te dragen waar haar voorgevel duidelijk te zien is.

Jennifer Lopez krijgt veel kritiek op haar outfit

JLO was samen met haar man Ben Affleck op het event. Op de beelden is te zien dat ze ook samen poseren, maar de kritiek is gericht op JLO’S outfit. De reacties zijn niet mild: “Ze is mooi, maar de outfit staat haar niet goed, sorry mijn mening”. En een andere volger schrijft: “Kon ze zich niet een heel shirt veroorloven?”. En er zijn nog veel meer reacties: “vreselijke outfit” en “Sorry, helemaal niet stijlvol 😮😮” en het is voor een volger de eerste keer dat een outfit niet leuk is: “De eerste keer ooit dat ik haar outfit niet leuk vind”. Samenvattend is volgens velen een misser en zelfs vulgair: “Deze outfit is onnodig en vulgair! Ze is een mooie Latina-vrouw en hoewel ze mooi is, vergeet ze dat ze zich niet zo hoeft te kleden om sexy te zijn!”.

Ben Affleck krijgt kritiek van de volgers van JLO

Ook Ben Affleck krijgt de nodige kritiek op het bericht van haar zijn vrouw: “Passieloze kus van Ben. Ik ruik een nieuwe scheiding in de lucht”. Iemand vraagt zich af waarom Ben altijd boos kijkt: “Waarom kijkt Ben altijd boos????”. Een andere volger reageert op dit bericht: “Hij wilde daar niet zijn en hij lijkt boos op haar outfit” wordt er gespeculeerd. Er zijn ook enkele positieve geluiden: “Jennifer is absoluut het onbetwiste icoon en pionier van elke generatie 🖤🌪️” en een ander volger schrijft zelfs dat het de beste look op de rode loper was: “De beste look van de avond 🔥”.

Bekijk hier de beelden

Kate Beckinsale arriving at ELLE to Celebrate 2023 Women in Hollywood held at nya studios WEST on December 5, 2023 in Hollywood, Ca. © Lisa OConnor/AFF-USA.com. 05 Dec 2023 Pictured: Ben Affleck and Jennifer Lopez. Photo credit: Lisa OConnor/AFF-USA.com / MEGA TheMegaAgency.com +1 888 505 6342
Kate Beckinsale arriving at ELLE to Celebrate 2023 Women in Hollywood held at nya studios WEST on December 5, 2023 in Hollywood, Ca. © Lisa OConnor/AFF-USA.com. 05 Dec 2023 Pictured: Jennifer Lopez. Photo credit: Lisa OConnor/AFF-USA.com / MEGA TheMegaAgency.com +1 888 505 6342

Meer van JLO

Beeld: BSR Agency, IG