Skip to main content

Van je collega’s moet je het hebben. Jeroen van der Boom zou vaker roddelen over zijn mede-collega’s achter de schermen, maar ook over Gordon en Rene Froger was hij niet te spreken.

Roddels

Een bron zou hebben verklaard dat Jeroen van der Boom, graag over roddelt over anderen. Een reiziger zou een afspraak hebben afgeluisterd van de zanger. Eerder zou hij het over Sylvie Meis hebben en heeft hij zich volledig over Gordon uitgesproken. “Zo vertelde hij dat René Froger ontzettend vervelend kan worden als hij drinkt. René heeft dan vaak last van een kwade dronk”, schrijft juicekenaal.

Jeroen van der Boom

Doorgesnoven

“En over Gordon vertelde Jeroen dat hij in die tijd deed alsof hij clean was. Maar in de werkelijkheid doorgesnoven lag op een boot op Ibiza”, aldus het kanaal. Hij zou dit gesprek hebben gevoerd met wildvreemden.

Slang van Hilversum

De zanger zou volledig uit zijn plaat kan gaan en arrogant gedrag vertoont. “Echt één van de grootste slangen van Hilversum”, laat een bron weten. Achter de schermen is hij ook geen fijn persoon. “Standaard arrogant en onaardig tegen crew achter de schermen.”

Bekijk hier de video

Bron: Instagram